Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
Skontaktuj się z naszym Projektantem


Projekt piętrowego budynku hotelowo-gastronomicznego. Bardzo duża powierzchnia użytkowa pozwoli na stworzenie restauracji oraz jedenastu pokoi dwuosobowych. Bryła budynku jest urozmaicona poprzez wysunięcie części piętra nad wejście oraz dach kopertowy o niskim nachyleniu połaci. Dostosowanie do potrzeb osób niepełnosprawnych stanowi atut obiektu i wyróżnia go na tle innych hoteli, niekoniecznie przystosowanych do ich przyjmowania. Budynek jest więc nowoczesny i funkcjonalny, a przy tym subtelny i atrakcyjny wizualnie.W częściowym podpiwniczeniu zorganizowano mniej reprezentacyjne pomieszczenia tj. magazyny wspomagające pracę restauracji, chłodnię, kotłownię oraz schowki. W razie potrzeb przestrzeń tą można powiększyć i stworzyć np. duży magazyn.Na parterze wydzielono salę restauracyjną z zapleczem tj. kuchnię, zmywalnię, chłodnię i pomieszczenie gospodarcze. Dostęp do strefy pracowniczej umożliwia dodatkowe wejście zaplanowane z tyłu obiektu. Utworzono tu również pokój dla osoby niepełnosprawnej z prywatną łazienką, toalety dla personelu i gości, szatnię i recepcję.Na piętrze znajduje się dziewięć pokoi dwuosobowych z prywatnymi łazienkami. Każdy z nich zaopatrzono również w duże okna oraz szafę wnękową, lepiej organizującą przestrzeń.
piętrowy podpiwniczony, tradycyjne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z pustaków ceramicznych
Ocena:3.67
Rodzaj dachu:Dach kopertowy
Wysokość w kalenicy:10.83 m
Kąt nachylenia dachu:16 °
Powierzchnia całkowita:966.60 m2
Powierzchnia użytkowa:966.60 m2
Powierzchnia zabudowy:337.80 m2
Kubatura:3548.10 m3
Liczba pokoi:51
Liczba kuchni:1
Termin realizacji zamówienia:3-5 dni.
Autor projektu:Ewa Ferfecka-Homola; Katarzyna Hodor
Orientacyjny koszt budowy:Powyżej 500.000 zł
Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze
Projekt dostępny w wersji lustrzanej
Ocena użytkowników:
3.67
8000.00 Cena:
RZUTY LK-11 Motel-hotel
Rzuty LK-11 Motel-hotel
Rzuty LK-11 Motel-hotel
Rzuty LK-11 Motel-hotel
PRZEKROJE LK-11 Motel-hotel
Przekrój projektu LK-11 Motel-hotel
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 558 |