Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
Skontaktuj się z naszym Projektantem


!!UWAGA!!
Ze względów organizacyjnych sprzedaż projektów wstrzymana w okresie 01.12.2018 - 30.01.2019.

Projekt budynku gastronomicznego K-15, parterowy, bez podpiwniczenia. Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.
Komercyjny budynek handlowo-usługowy z przeznaczeniem pod restaurację lub obiekt rekreacyjny. Wyróżnia go ciekawy kształt bryły, która jest stosunkowo prosta, urozmaicona poprzez załamanie narożnika jednej ściany. Dzięki temu nieskomplikowanemu zabiegowi obiekt stał się niepowtarzalny i ciekawszy w ogólnym odbiorze. Jest on znakomity do realizacji na wąskich działkach ze względu na swój bardzo wysłużony kształt. Należy do budynków bardzo elastycznych w kształtowaniu wnętrza ze względu na oparcie konstrukcji na ścianach zewnętrznych.
Formę budynku wzbogacono dzięki załamaniu prostego kształtu w jednej ścianie zewnętrznej. Główne wejście zostało zadaszone przez osobny daszek wsparty na drewnianych słupkach, tworzących dodatkowy atut wizualny. Bryła sprawia wrażenie bardzo estetycznej i przyjaznej dla klientów, co z pewnością wpłynie na ilość gości. Co więcej, doświetlenie wnętrza jedynie poprzez elewację frontową stworzy w nim niezwykle przyjemny klimat.
Na parterze zaplanowano bardzo przestronną salę konsumpcyjną, która może się sprawdzić również przy organizacji wesel lub bankietów. W jej narożu, tuż przy wejściu umieszczono bar, bezpośrednio łączący się z kuchnią, co zdecydowanie ułatwia pracę personelowi. Zaplecze tworzą ponadto pomieszczenia socjalne, magazyny, toalety dla gości i pracowników oraz wygodne biuro właściciela.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan,gaz, c.w.u., wentylacja mechaniczna nawiewno - wywiewna kuchni, sali konsumpcyjnej, hydrant p.poż.)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski z pełnym przedmiarem robót
- zgoda na zmiany w projekcie


parterowy, tradycyjne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z pustaków ceramicznych
Rodzaj dachu:Dach dwuspadowy
Wysokość w kalenicy:5.44 m
Kąt nachylenia dachu:25 °
Powierzchnia użytkowa:147.30 m2
Powierzchnia zabudowy:178.90 m2
Kubatura:597.50 m3
Liczba pokoi:11
Liczba łazienek na parterze:3
Liczba kuchni:1
Minimalna szerokość działki:16
Termin realizacji zamówienia:3-5 dni.
Autor projektu:Ewa Ferfecka-Homola Jaromir Mruk
Orientacyjny koszt budowy:Od 300.000 do 500.000 zł
Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze
Projekt dostępny w wersji lustrzanej
Ocena użytkowników:
0.00
3500.00 Cena:
RZUTY K-15 Restauracja bar
Rzuty K-15 Restauracja bar
PRZEKROJE K-15 Restauracja bar
Przekrój projektu K-15 Restauracja bar
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 559 |