 |
Wyszukiwarka
Promocje
Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.
Masz pytania? Zadzwoń
|  |
 |
 |
 |
|
!!UWAGA!!
Ze względów organizacyjnych przed zamówieniem projektu prosimy o kontakt poprzez adres email: kontakt@projekty24.com.pl lub telefonicznie 517 970 199.
Projekt piętrowego budynku hotelowo-gastronomicznego. Bardzo duża
powierzchnia użytkowa pozwoli na stworzenie restauracji oraz jedenastu
pokoi dwuosobowych. Bryła budynku jest urozmaicona poprzez wysunięcie
części piętra nad wejście oraz dach kopertowy o niskim nachyleniu
połaci. Dostosowanie do potrzeb osób niepełnosprawnych stanowi atut
obiektu i wyróżnia go na tle innych hoteli, niekoniecznie
przystosowanych do ich przyjmowania. Budynek jest więc nowoczesny i
funkcjonalny, a przy tym subtelny i atrakcyjny wizualnie.W częściowym podpiwniczeniu zorganizowano mniej reprezentacyjne
pomieszczenia tj. magazyny wspomagające pracę restauracji, chłodnię,
kotłownię oraz schowki. W razie potrzeb przestrzeń tą można powiększyć i
stworzyć np. duży magazyn.Na parterze wydzielono salę restauracyjną z zapleczem tj. kuchnię,
zmywalnię, chłodnię i pomieszczenie gospodarcze. Dostęp do strefy
pracowniczej umożliwia dodatkowe wejście zaplanowane z tyłu obiektu.
Utworzono tu również pokój dla osoby niepełnosprawnej z prywatną
łazienką, toalety dla personelu i gości, szatnię i recepcję.Na piętrze znajduje się dziewięć pokoi dwuosobowych z prywatnymi
łazienkami. Każdy z nich zaopatrzono również w duże okna oraz szafę
wnękową, lepiej organizującą przestrzeń. piętrowy podpiwniczony, współczesne, wolnostojący | Technologia wykonania: | Z betonu komórkowego | | Ocena: | 1.00 | | Rodzaj dachu: | Dach płaski | | Wysokość w kalenicy: | 10.83 m | | Kąt nachylenia dachu: | 16 ° | | Powierzchnia całkowita: | 966.60 m2 | | Powierzchnia użytkowa: | 966.60 m2 | | Powierzchnia zabudowy: | 337.80 m2 | | Kubatura: | 3548.10 m3 | | Liczba pokoi: | 51 | | Liczba kuchni: | 1 | | Minimalne wymiary działki: | Szerokość działki: 27,3 m | | Termin realizacji zamówienia: | 3-5 dni. | | Autor projektu: | Katarzyna Hodor, Ewa Ferfecka-Homola | | Orientacyjny koszt budowy: | Powyżej 500.000 zł | | Piwnica | | Kominek | | Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze | | Projekt dostępny w wersji lustrzanej | | Ocena użytkowników: | | |
RZUTY K-11 Hotel PRZEKROJE K-11 Hotel wstecz ...
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 554 | »
|