Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
Skontaktuj się z naszym Projektantem


!!UWAGA!!
Ze względów organizacyjnych sprzedaż projektów wstrzymana w okresie 01.12.2018 - 30.01.2019.

Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Projekt budynku gastronomicznego, doskonale nadającego się na stworzenie w nim restauracji, baru samoobsługowego lub karczmy. Dzięki tradycyjnemu wyglądowi idealnie sprawdzi się jako obiekt serwujący posiłki kuchni miejscowej. Dwuspadowy dach i proponowana drewniana okładzina pozwolą na budowę niemal w każdym terenie, a organizacja dużego tarasu od strony ogrodowej pozwoli na stworzenie przyjemnego miejsca wśród zieleni. Otwarta sala konsumpcyjna sprawia wrażenie niezwykle przestronnej i dobrze doświetlonej.Parter tworzą wszystkie pomieszczenia wymagane do prowadzenia obiektu gastronomicznego. W sali konsumpcyjnej zaplanowano dużą przestrzeń barową oraz wyjście na taras. Do ciekawych rozwiązań może należeć ustawienie na tarasie specjalnych parasoli lub stworzenie zadaszenia, które w razie deszczu lub upału można by było używać w celu zapewnienia klientom większego komfortu. Zaplecze zorganizowano po lewej stronie od wejścia i tworzą go: pomieszczenie socjalne, węzły sanitarne dla gości i pracowników oraz magazyn.
parterowy, tradycyjne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z pustaków ceramicznych
Rodzaj dachu:Dach dwuspadowy
Wysokość w kalenicy:6.04 m
Kąt nachylenia dachu:38 °
Wysokość pomieszczeń parteru:4.00 m
Powierzchnia połaci:264
Powierzchnia użytkowa:102.80 m2
Powierzchnia zabudowy:123.40 m2
Kubatura:531.60 m3
Liczba pokoi:10
Liczba łazienek na parterze:3
Minimalne wymiary działki:Szerokość działki: 18,0 m
Termin realizacji zamówienia:3-5 dni.
Autor projektu:Aleksandra Majcher
Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze
Ocena użytkowników:
0.00
2400.00 Cena:
RZUTY K-04 Budynek małej gastronomii
Rzuty K-04 Budynek małej gastronomii
PRZEKROJE K-04 Budynek małej gastronomii
Przekrój projektu K-04 Budynek małej gastronomii
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 559 |