 |
Wyszukiwarka
Promocje
Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.
Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
|  |
 |
 |
 |
|
Budynek pełniący funkcję samoobsługowej małej gastronomii, parterowy, bez podpiwniczenia.
Wykonany w technologii tradycyjnej.
Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°.
Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras. Projekt budynku gastronomicznego, doskonale nadającego się na stworzenie
w nim restauracji, baru samoobsługowego lub karczmy. Dzięki
tradycyjnemu wyglądowi idealnie sprawdzi się jako obiekt serwujący
posiłki kuchni miejscowej. Dwuspadowy dach i proponowana drewniana
okładzina pozwolą na budowę niemal w każdym terenie, a organizacja
dużego tarasu od strony ogrodowej pozwoli na stworzenie przyjemnego
miejsca wśród zieleni. Otwarta sala konsumpcyjna sprawia wrażenie
niezwykle przestronnej i dobrze doświetlonej.Parter tworzą wszystkie pomieszczenia wymagane do prowadzenia obiektu
gastronomicznego. W sali konsumpcyjnej zaplanowano dużą przestrzeń
barową oraz wyjście na taras. Do ciekawych rozwiązań może należeć
ustawienie na tarasie specjalnych parasoli lub stworzenie zadaszenia,
które w razie deszczu lub upału można by było używać w celu zapewnienia
klientom większego komfortu. Zaplecze zorganizowano po lewej stronie od
wejścia i tworzą go: pomieszczenie socjalne, węzły sanitarne dla gości i
pracowników oraz magazyn. parterowy, tradycyjne, wolnostojący | Technologia wykonania: | Z pustaków ceramicznych | | Rodzaj dachu: | Dach dwuspadowy | | Wysokość w kalenicy: | 6.04 m | | Kąt nachylenia dachu: | 38 ° | | Wysokość pomieszczeń parteru: | 4.00 m | | Powierzchnia połaci: | 264 | | Powierzchnia użytkowa: | 102.80 m2 | | Powierzchnia zabudowy: | 123.40 m2 | | Kubatura: | 531.60 m3 | | Liczba pokoi: | 10 | | Liczba łazienek na parterze: | 3 | | Minimalne wymiary działki: | Szerokość działki: 18,0 m | | Termin realizacji zamówienia: | 3-5 dni. | | Autor projektu: | Aleksandra Majcher | | Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze | | Ocena użytkowników: | | |
RZUTY K-04 Budynek małej gastronomii PRZEKROJE K-04 Budynek małej gastronomii wstecz ...
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 559 | »
|