 |
Wyszukiwarka
Promocje
Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.
Masz pytania? Zadzwoń
|  |
 |
 |
 |
|
!!UWAGA!!
Ze względów organizacyjnych przed zamówieniem projektu prosimy o kontakt poprzez adres email: kontakt@projekty24.com.pl lub telefonicznie 517 970 199.
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony.
Wykonany w technologii tradycyjnej.Projekt budynku handlowo-usługowego o futurystycznym wyglądzie. Idealny
do organizacji w nim niewielkiej restauracji lub baru. Dobrze sprawdzi
się w przestrzeni miejskiej, podkreślając nowoczesny charakter
przestrzeni. Kubiczna bryła zbliżona do sześcianu i niepowtarzalny
opływowy świetlik dachowy niewątpliwie wpłyną na postrzeganie obiektu
jako niezwykle nowatorskiego. Styl może zostać jeszcze bardziej
podkreślony poprzez odpowiednie materiały elewacyjne. Projekt idealny
dla osób odważnych o indywidualnym spojrzeniu na świat, ceniącym sobie
najnowsze trendy architektoniczne.Kształt obiektu w formie zbliżonej do sześcianu jest bardzo nowoczesny.
Dzięki odpowiednim detalom architektonicznym początkowa minimalistyczna
forma stała się bardzo indywidualna i ciekawa. Każda z elewacji wzbudza
emocje i wyróżnia się na tle otoczenia. Bryła jest dostosowana do
terenów ze spadkiem, co umożliwi doświetlenie piwnicy. Zastosowanie
stropodachu i urozmaicenie go poprzez niezwykły świetlik umożliwiło
stworzenie wzajemnej relacji pomiędzy prostą formą, a nowoczesnym
detalem.Dzięki całościowemu podpiwniczeniu budynku umieszczono w tej przestrzeni
magazyny, pomieszczenia gospodarcze oraz węzły sanitarne. Udostępnienie
jej zarówno poprzez schody, jak i windę umożliwia bezproblemowe
korzystanie z obiektu również osobom niepełnosprawnym.Na parterze wydzielono elastyczną w kształtowaniu salę konsumpcyjną,
bufet z półotwartą kuchnią oraz zmywalnię. Dzięki zaprojektowaniu
podjazdu i windy, osoby niepełnosprawne mogą bez przeszkód korzystać z
całej przestrzeni wewnętrznej obiektu.Piętro tworzy druga sala konsumpcyjna z bufetem w narożu. Dostęp do niej
- tak jak w przypadku piwnicy i parteru jest możliwy poprzez schody lub
windę. Na piętrze znajduje się również niewielki balkonik dostępny dla
wszystkich gości. piętrowy podpiwniczony, współczesne, wolnostojący | Technologia wykonania: | Z pustaków ceramicznych | | Rodzaj dachu: | Dach płaski | | Wysokość w kalenicy: | 9.38 m | | Kąt nachylenia dachu: | 5 ° | | Powierzchnia użytkowa: | 205.50 m2 | | Powierzchnia zabudowy: | 111.80 m2 | | Kubatura: | 970.00 m3 | | Liczba pokoi: | 20 | | Minimalne wymiary działki: | Szerokość działki: 19,9 m | | Termin realizacji zamówienia: | 3-5 dni. | | Autor projektu: | Anna Tenerowicz, Ewa Ferfecka-Homola | | Orientacyjny koszt budowy: | Od 300.000 do 500.000 zł | | Projekt dostępny w wersji lustrzanej | | Ocena użytkowników: | | |
RZUTY K-02 Budynek małej gastronomii PRZEKROJE K-02 Budynek małej gastronomii wstecz ...
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 554 | »
|