Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
Skontaktuj się z naszym Projektantem


Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 50 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej.Projekt budynku handlowo-usługowego o futurystycznym wyglądzie. Idealny do organizacji w nim niewielkiej restauracji lub baru. Dobrze sprawdzi się w przestrzeni miejskiej, podkreślając nowoczesny charakter przestrzeni. Kubiczna bryła zbliżona do sześcianu i niepowtarzalny opływowy świetlik dachowy niewątpliwie wpłyną na postrzeganie obiektu jako niezwykle nowatorskiego. Styl może zostać jeszcze bardziej podkreślony poprzez odpowiednie materiały elewacyjne. Projekt idealny dla osób odważnych o indywidualnym spojrzeniu na świat, ceniącym sobie najnowsze trendy architektoniczne.Kształt obiektu w formie zbliżonej do sześcianu jest bardzo nowoczesny. Dzięki odpowiednim detalom architektonicznym początkowa minimalistyczna forma stała się bardzo indywidualna i ciekawa. Każda z elewacji wzbudza emocje i wyróżnia się na tle otoczenia. Bryła jest dostosowana do terenów ze spadkiem, co umożliwi doświetlenie piwnicy. Zastosowanie stropodachu i urozmaicenie go poprzez niezwykły świetlik umożliwiło stworzenie wzajemnej relacji pomiędzy prostą formą, a nowoczesnym detalem.Dzięki całościowemu podpiwniczeniu budynku umieszczono w tej przestrzeni magazyny, pomieszczenia gospodarcze oraz węzły sanitarne. Udostępnienie jej zarówno poprzez schody, jak i windę umożliwia bezproblemowe korzystanie z obiektu również osobom niepełnosprawnym.Na parterze wydzielono elastyczną w kształtowaniu salę konsumpcyjną, bufet z półotwartą kuchnią oraz zmywalnię. Dzięki zaprojektowaniu podjazdu i windy, osoby niepełnosprawne mogą bez przeszkód korzystać z całej przestrzeni wewnętrznej obiektu.Piętro tworzy druga sala konsumpcyjna z bufetem w narożu. Dostęp do niej - tak jak w przypadku piwnicy i parteru jest możliwy poprzez schody lub windę. Na piętrze znajduje się również niewielki balkonik dostępny dla wszystkich gości.
piętrowy podpiwniczony, współczesne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z pustaków ceramicznych
Rodzaj dachu:Dach płaski
Wysokość w kalenicy:9.38 m
Kąt nachylenia dachu:5 °
Powierzchnia użytkowa:205.50 m2
Powierzchnia zabudowy:111.80 m2
Kubatura:970.00 m3
Liczba pokoi:20
Minimalne wymiary działki:Szerokość działki: 19,9 m
Termin realizacji zamówienia:3-5 dni.
Autor projektu:Anna Tenerowicz, Ewa Ferfecka-Homola
Orientacyjny koszt budowy:Od 300.000 do 500.000 zł
Projekt dostępny w wersji lustrzanej
Ocena użytkowników:
0.00
2800.00 Cena:
RZUTY K-02 Budynek małej gastronomii
Rzuty K-02 Budynek małej gastronomii
Rzuty K-02 Budynek małej gastronomii
Rzuty K-02 Budynek małej gastronomii
PRZEKROJE K-02 Budynek małej gastronomii
Przekrój projektu K-02 Budynek małej gastronomii
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 560 |