Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń


!!UWAGA!!
Ze względów organizacyjnych przed zamówieniem projektu prosimy o kontakt poprzez adres email: kontakt@projekty24.com.pl lub telefonicznie 517 970 199.

Budynek handlowo-usługowy z przeznaczeniem gastronomicznym, doskonały do utworzenia karczmy, restauracji lub baru. Tradycyjny wygląd podkreślony przez dwuspadowy dach i odpowiednią okładzinę, doskonale sprawdzi się przy utworzeniu restauracji z polską kuchnią regionalną. Budynek posiada bardzo rozbudowane, funkcjonalne wnętrze z zewnętrznym tarasem od strony ogrodowej, a sala konsumpcyjna jest otwarta i dostosowana do przyjmowania dużej liczby gości. Prosta bryła podkreśla tradycyjny charakter założenia i jest bardzo przyjazna dla oka. Obiekt dostosowano do przyjmowania osób niepełnosprawnych. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony.
Budynek pełniący niezależną funkcję gastronomiczną, parterowy bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 48 miejsc, rozdzielnia kelnerska, kuchnia, zmywalnia naczyń, magazyny. + tarasy i podjazdy: 139,5 m², powierzchnia pomieszczeń: 237,9 m².
Parter jest bardzo rozbudowany pod względem funkcji. Składa się z dwóch części - otwartej sali konsumpcyjnej oraz zaplecza z wydzielonymi pomieszczeniami dla personelu. Wyjście na taras od strony ogrodowej pozwoli na przyjmowanie dużo większej liczby gości. Zaplecze tworzą magazyny, obszerna kuchnia oraz węzły sanitarne. Przestrzeń we wnętrzu można jednak dostosować do swoich potrzeb poprzez usunięcie niektórych ścianek działowych.
Konstrukcja budynku zakłada brak poddasza użytkowego oraz podpiwniczenia, co niewątpliwie wpłynie na ekonomię budowy. Doskonała organizacja przestrzeni pozwoli na swobodne kształtowanie przestrzeni wewnętrznej i zewnętrznej, również wpływającej na całościowy odbiór obiektu.
Opcja zakupu projektu wyłącznie przelew na konto bankowe.

parterowy, tradycyjne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z pustaków ceramicznych
Ocena:5.00
Rodzaj dachu:Dach dwuspadowy
Wysokość w kalenicy:7.49 m
Kąt nachylenia dachu:38 °
Powierzchnia użytkowa:237.90 m2
Powierzchnia zabudowy:278.40 m2
Kubatura:1267.40 m3
Liczba pokoi:25
Liczba kuchni:1
Minimalna szerokość działki:29
Termin realizacji zamówienia:3-5 dni.
Autor projektu:Aleksandra Majcher
Orientacyjny koszt budowy:Od 300.000 do 500.000 zł
Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze
Projekt dostępny w wersji lustrzanej
Ocena użytkowników:
5.00
7400.00 Cena:
RZUTY K-01 Budynek Gastronomiczny
Rzuty K-01 Budynek Gastronomiczny
PRZEKROJE K-01 Budynek Gastronomiczny
Przekrój projektu K-01 Budynek Gastronomiczny
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 554 |